Saturday, October 27, 2007

“New York”

Mijn voornemen om iedere dag een foto van onze gemeente Stein te plaatsen op deze site is me tot nog toe goed gelukt. Doordat we deze week in New York waren kwam er een kink in de fotokabel en moest ik enkele dagen verstek laten gaan. Om dit goed te maken wordt er nu een uitzondering gemaakt en wil ik graag een aantal foto`s plaatsen die ik “geschoten” heb in New York, maar wel met een “Steins vleugje” (zie foto The Undisputed Heavyweights). Het is niet bedoeld als impressie maar om toch enkele facetten te laten zien.
Foto 1: Fontein in Bryanpark, een van de vele kleine groenplaatsen in de stad New York.

Foto 2: De schaatsbaan voor het vergulde beeld bij Rockefeller Center.
Foto 3: Midden op Broadway een groot gat in het wegdek waar reparaties plaats hebben.
Foto 4: “Naked Cowboy”, een publiek en wereld beroemd figuur, die in zijn witte onderbroek weer en wind trotseert en zijn show midden op Broadway uitvoert. Vele dames willen met hem op de foto.
Foto 5: Een van de vele “Stretch”taxi`s die op een bijzondere manier vele toeristen vervoert.
Foto 6: Een enkele fietser die zich waagt tussen het voortrazende verkeer op de eenrichtingswegen in New York.
Foto 7: De prachtige fontein nabij hotel Hilton
Foto 8: De politie in New York dwingt veel respect af bij de burgers. Ook is er een bereden Politie te paard vertegenwoordigd in de drukke straten. Veel toeristen maken van de gelegenheid gebruik met hen op de foto te gaan.
Foto 9: We hebben de eerste dagen geweldig weer gehad en waren dus echt verwend. De laatste twee dagen regende het en zag je de paraplu-verkopers op iedere hoek van de straat staan om hun waar aan de man of vrouw brengen.

Foto 10: Optreden van de band “ The Undisputed Heavyweights”, waar een “Steinse Jong”
( Links: Wesley Verhoeve) deel van uit maakt.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home