Sunday, March 16, 2008

“Sponsortocht”


Op 19 september van het afgelopen jaar stond op deze foto site een bericht over een bijzondere sponsortocht. Ook dit jaar nemen 250 deelnemers aan deze bijzondere tocht deel die in het teken staat van de ongeneeslijke ziekte van Duchenne.
Rob, een inwoner van Stein, heeft deze ziekte. Het onderzoek naar de bestrijding van deze ziekte kost veel geld. Henk Jacobs uit Elsloo, Wil Cuijpers uit Urmond, Jean Wouters uit Stein (als vrijwilliger), Bert Salden uit Guttecoven en George Bosch uit Maastricht gaan de uitdaging aan om samen minstens 10.000 Euro in te zamelen voor dit onderzoek. Ze doen daarvoor in september samen met andere sporters mee aan een mountainbike marathon: ruim 700 km "off the road" met de Mountainbike die dit jaar zal gaan van Luxemburg naar Nijmegen. Gisteren presenteerde het team zich en samen met Rob en de ouders. V.L.N.R. Henk Jacobs, Vader van Rob, Jean Wouters, Bert Salden, Moeder van Rob, George Bosch. Voor links Wil Cuijpers en Rob Storcken.

Labels:

2 Comments:

Blogger rene090489 said...

Als ouders van Rob kunnen we deze sportieve heren alleen maar veel plezier en succes toewensen op hun wielerspektakel en alvast , ook namens al die andere Duchenne jongens , bedanken voor hun bijdrage in de zoektocht naar een betere en gezondere toekomst met mogelijk een afdoende geneesmiddel tegen deze slopende ziekte

5:33 PM  
Blogger Fons Verhoeve said...

Bedankt voor jullie fijne reactie. De Heroes zullen dit kunnen waarderen.
Met vriendelijke groet,
Fons

9:24 PM  

Post a Comment

<< Home