Sunday, June 08, 2008

“Onderscheiding”


Een fotograaf is vaak afhankelijk van een gouden tip. Vanmorgen kreeg ik onverwacht een telefoontje met de mededeling dat er op dat moment tijdens de H.Mis opgedragen werd en dat er tijdens deze H.Mis een Steinse een unieke onderscheiding zou ontvangen. Ik greep mijn toestel en snelde naar de H.Martinuskerk om het moment vast te kunnen leggen. De mis was in een gevorderd stadium en ik nam geduldig plaats. Even voor de laatste zegen vroeg de pastoor de aandacht van de kerkgangers. Hij begon een verhaal te vertellen over de vele vrijwilligers die de vele groepen binnen de parochie dienden. Een van die vrijwilligers hadden ze voorgedragen wegens haar vele verdiensten voor een pauselijke onderscheiding. Dit was nog nooit eerder in Stein gebeurd. Mw. Schepers-De Bruijn (88 jaar jong) was dan ook totaal overbluft en van haar stuk toen ze door de pastoor naar voren werd geroepen om de mooie plaquette in ontvangst te kunnen nemen. Namens “Stein in Beeld” feliciteren we Mw. Schepers-De Bruin met deze pauselijke onderscheiding gekregen voor haar grote inzet en verdiensten ten bate van het gemengd zangkoor van Nieuwdorp.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hallo lieve Fons,

Hoe haat het met jullie?
Jouw site is erg leuk om te bekijken. Het ziet er erg mooi uit. Jouw werk zien er bijzonder uit. Wij hebben voor lange tijd geen nieuws van jullie gekregen. Wij missen jullie.
Met ons gaat alles goed, nu een beetje druk met cursus en werken. .
liefs,
Gabi en Carlo.

9:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

ik bedoel hoe gaat het.:)

9:57 PM  
Blogger Fons Verhoeve said...

Hallo jongens,
Hier gaat alles z`n gangetje. Druk met fotograferen en objecten maken. Fijn dat het jullie goed gaat. We horen snel van jullie.
Groetjes,
F & I

12:01 AM  

Post a Comment

<< Home