Friday, December 19, 2008

“Ongeschikt“


De spotjes van "postbus 51" zijn bij een ieder bekend. Hoe vaak zien we filmpjes op de TV waar men de meest uiteenlopende jonge mensen filmt om ze daarna geschikt of ongeschikt te verklaren voor onze krijgsmacht. Vandaag trof ik dit spandoek aan op de omheining van het DSM terrein te Stein. Ik vroeg me direct af wie heeft het opgehangen en wie is de persoon die Schneider heet. Je fantasie zou ervan op hol slaan en meest fantasievolle gedachten strijden om voorrang. Zou ”Schneiders” een van de leidinggevende zijn die mogelijk een foutje heeft gemaakt?Is het mogelijk iemand van de directie die een ondergeschikte onheus heeft bejegend? Of is het gewoon een grapje om iemand een poets te bakken? Wie het weet mag het me schrijven.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

(Jos) Schneiders is sinds 1 januari 2008 directeur van DSM Limburg BV en DSM Nederland. Voorheen was dat Frans Pistorius.
Het spandoek is waarschijnlijk een reactie op de geplande verzelfstandiging van een aantal facilitaire onderdelen van DSM in een apart bedrijf, waarvan dan DSM in eerste instantie 70% aandeelhouder blijft.

6:44 AM  
Blogger Fons Verhoeve said...

Beste ??,
Harstikke bedankt voor je reactie en natuurlijk voor de informatie. Zo kom je nog eens wat te weten.
Met vriendelijke groet,
Fons

9:30 AM  

Post a Comment

<< Home